KEP Italia

GIVE AWAY

KEP Italia is een Italiaans bedrijf dat in 2007 op pure passie is gefundeerd.

Dit bedrijf staat bekend om haar innovatieve caps met verwisselbare ventilatieroosters en bijpassende luxe tassen. De missie van KEP Italia is om innovatieve ontwerpen te ontwikkelen en het beste te bieden aan ruiters van alle niveaus en disciplines. De innovatie ligt in veiligheid, comfort, lichtheid en techniek. De kwaliteitsaspecten van de caps voldoen aan de criteria van de vijf verschillende internationale veiligheidscertificeringsinstanties voor de hippische sector.

Ieder product wordt in Italië ontwikkelt en geproduceerd. Ieder product van KEP Italia vertegenwoordigt met recht het label “Made in Italy”. Om het Italiaanse karakter van deze producten nog meer te onderstrepen volgt KEP Italia de nieuwste mode trends op de voet. Elke lancering van een nieuw product past perfect in de laatste trends.

Carola Papenburg is de trotse distributeur en drijvende kracht voor KEP Italia in Nederland, zij heeft MARKED benaderd om een bijzonder sieraad te ontwerpen voor haar sportieve klanten. 

 

Het is voor MARKED een hele eer om een bijzondere bijdrage te mogen leveren aan zo’n uniek en succesvol merk!

Onze intensieve samenwerking heeft geresulteerd in een limited edition KEP Italia ARMBANDJES. De typische vormgeving van de KEP Italia caps is direct zichtbaar in deze unieke armbandjes. De armbandjes zijn vervaardigd uit het beste chirurgisch staal waardoor de armbandjes oersterk, kras vast en anti allergeen zijn. Daarnaast zijn de armbandjes verstelbaar en geschikt voor iedere polsmaat.

Inmiddels heeft KEP Italia Nederland de limited edition gelanceerd via social media. We zijn overweldigd door alle mooie reacties die op deze lancering gekomen zijn. Via deze weg willen we Carola nogmaals heel hartelijk bedanken voor het vertrouwen in MARKED. We wensen haar heel veel succes met het verder uitbouwen van dit prachtige merk!
Uiteraard wensen we alle toekomstige dragers van het KEP Italia ARMBANDJE heel veel draagplezier!