Ponytail & Co

een niche merk met een totaalconcept…

Ponytail & Co is voor ons de perfecte case om u te laten zien hoe we een totaal concept van A tot Z opbouwen.

Ponytail & Co is ons eigen merk waar wij al onze kennis in hebben gestoken. Wij hebben dit merk vanaf “scratch” vormgegeven. Dat wil zeggen dat we hiervoor de concept ontwikkeling hebben opgezet, het marktonderzoek hebben gedaan, en de sieradenlijn hebben ontworpen. Daarnaast hebben we voor Ponytail & CO de marketing- en inkoop strategie gedefinieerd en toegepast. Tevens komt de complete huisstijl van onze hand, van logo en product fotografie tot en met de sieradendoosjes en collectieboekjes.

Ponytail & Co is een sieradenmerk voor “Horse Loving People” dat we ontwikkeld hebben voor vrouwen met een passie voor paarden en fashion. De sieradencollectie van Ponytail & Co heeft een trendy en minimalistisch karakter en sluit naadloos aan bij de huidige trends. Omdat Ponytail & Co zich richt op de actieve vrouw zijn de designs vervaardigd uit chirurgisch staal met een plating van 18K goud en rosé goud. De sieraden zijn hierdoor oersterk, kras vast en anti-allergeen.
Ponytail & Co presenteert zich op de meest prestigieuze paardensport events. Om de zichtbaarheid en herkenning van dit merk te onderstrepen completeert het ontwerp van de standpresentatie het totaalconcept.

Bekijk de volledige collectie